Szállítási információk

A Szegfű bútor Magyarország minden pontjára végez házhozszállítást!

A szállítás történhet:

  • A vevő saját maga gondoskodik a bútor elszállításáról (Ebben az esetben a  vevő biztosítja a megfelelő csomagolóanyagot a bútor elszállításához, a Szolgáltató cég nem vállal felelősséget a szállítás során keletkező károkért.)
  • Cégünk saját gépjárművel szállítja a megrendelt bútort (A Szolgáltató cég biztosítja  a bútorok szakszerű szállítását)

Szállítással kapcsolatos tudnivalók:

Kérjük minden esetben várja meg megrendelésének visszaigazolását, mely e-mailben történik. A szállítási határidő függ attól, hogy az Ön által megvásárolni kívánt termék van-e készleten vagy gyártani kell. A termékek elkészülési ideje termékcsoportonként változik.  A szállítási idővel kapcsolatosan a megrendelést követően kollégánk 2 munkanapon belül tájékoztatást ad.

A szállítási összeg a megrendelt termék 15 %-a, melyet a megrendelőlapon a rendszer azonnal kiszámol Önnek.  A szállítási ár nem tartalmazza a házba történő, valamint emeletre szállítás díját, kizárólag a megadott szállítási címre való eljuttatást jelenti, további árumozgatásra a szállító nem kötelezhető!  Igény esetén kérését kizárólag előre egyeztetéssel  kezeljük. (A házba szállítást e-mailben vagy telefonon kérheti és az ár megbeszélés tárgyát képezi.)

Szállítás előtt 2 nappal e-mailben vagy telefonon értesítjük a várható szállítási időpontról. Egyeztetett időpont hiányában a kiszállítás nem jön létre. A tervezett időpont tőlünk független események, okok miatt változhat, így a pontosságot nem minden esetben tudjuk garantálni. (forgalom, időjárás)

Szállítási feltételek

A bútorokat nem lapra szerelten szállítjuk! 

1. A termékek mellett feltüntetett szállítási határidő termékenként változó és körülbelüli időpontot jelent. Az áru pontos beérkezéséről az áruház e-mail értesítést küld.

2. A megadott árak általános forgalmi adóval terhelten, a kiszállítási költség nélkül kerülnek feltüntetésre. A rendelés leadásának feltétele a vevő nevének és számlázási címének megadása, a szállítási cím megadása, a szállítási mód megjelölés. A rendelés leadását követően Szolgáltató e-mailen megerősítést küld Vevőnek a rendelés adatainak feltüntetésével. Az áru Szolgáltató raktárába történő érkezéséről Szolgáltató e-mailen értesíti Vevőt, ezt követően történik a számla kiállítása és annak Vevő számára történő személyes átadása.

3. A megrendelt kiszállításokat Szolgáltató az áru raktárba érkezését követő 15 munkanapon belül teljesíti a megadott szállítási címre. A szállítási cím módosítása utólag (a rendelés leadását követően) is lehetséges. Ez esetben a felmerülő szállítási díj differenciát Vevő köteles kiegyenlíteni, ill. Szolgáltató vállalja, hogy a különbözetet 5 munkanapon belül visszatéríti. A szállítás napját Szolgáltató a Vevővel egyezteti. Egyeztetett időpont hiányában a kiszállítás nem jön létre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent, nem tartalmazza a bútornak a Vevő lakásába való bevitelét, ill. annak a beszerelését. A lakásba való bevitel igénybevétele egyedi ajánlatkérésre lehetséges, de a beszerelést (pl. konyha, tolóajtós gardrob) nem tudjuk válalni. Az áru átvételének hiánytalanságát és a csomagolás, bútor sértetlenségét a szállításkor a szállítólevélen írásban ellenjegyezni kell.

4. Vevő a Szolgáltató székhelyéről, közvetlenül a Szolgáltató raktárából is elszállíthatja a bútort. (Nem lapra szerelt!)  Ebben az esetben a bútor szállításához szükséges sérülésmentes csomagolásáról a Vevő köteles gondoskodni. Ha a Vevő maga gondoskodik a bútor elszállításáról, a szállítás során keletkezett károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

5. Ha a megbeszélt időpontban a Felhasználó hibájából, a helyszínen nem történik meg a termék átvétele, a következő szállítás minden költsége a Felhasználót terheli.

6. Az Eladó akkor teljesítette a szerződést, amikor a bútort az előírásoknak és a megrendelésnek megfelelően a megadott szállítási címen azt átadásra előkészítette és erről a Vevőt igazolható módon értesítette. A szerződés mindenképpen teljesítettnek minősül, amennyiben a Vevő a bútort átvette.

További információ:

Szállítás során arra törekszünk, hogy a termék megóvása mellett környezet kímélő módon végezzük. Ezért nem csomagoljuk a bútorokat. Többször használatos szivacstáblákkal való rögzítéssel, hézagolással a legbiztosabb módon vigyázhatunk a bútor sértetlenségére. (Nem lapra szerelt!)

Ezek érdekelhetnek