Magunkról

Cégünk 1999-óta foglalkozik bútorgyártással, az eltelt évek eredményeként folyamatosan bővülő, kedvező árfekvésű, jó minőségű bútorokkal állunk vásárlóink rendelkezésére. A bútorok modern technológiával rendelkező asztalos üzemben készülnek, ez hatékony  készletgazdálkodást, gyors áruforgalmi ügyintézést eredményez.

Mivel nálunk közvetlenül a gyártótól vásárol, így a vásárló a kereskedőket kikerülve akár 30-60% kereskedői árrést is megtakaríthat.
Cégünk nagykereskedelmi és kiskereskedelmi értékesítéssel is foglakozik.

Kiskereskedelmi értékesítés  Nyíregyházán 4000 m2 alapterületű bútorboltban történik, ahol személyesen megtekintheti termékeinket, különböző kategóriájú (alacsonyárfekvéstől a magasabb árfekvésig, klasszikustól a modernig minden bútort megtalál, legyen az szekrénysor, nappali szekrény, tanulószekrény, gardróbszekrény, konyhaszekrény, kisbútor, étkezőgarnitúrák (1300 m2 alapterületen) és kárpitozott termék, 3+2+1 ülőgarnítúra, sarokgarnítúra, kanapék, heverők, franciaágyak.

Kiszolgálás raktárról: 
Áruházunk mellett 6ezer négyzetméteres raktárkészlet áll a vásárlók rendelkezésére, ahol a boltban található termékek nagyobb részéből készletet is tartunk, ezek a termékek a megvásárlás után azonnal elszállíthatóak.
Áruházunkban összeszerelt bútorokat kínálunk, mert azt valljuk, hogy akkor igazán stabil és tartós a bútor, ha a gyártó által lett szakszerűen összeszerelve. E stabil összeszerelt kivitelű termékek másik előnye, hogy vásárláskor már nem szükséges kalkulálni az összeszerelésére tervezett idővel és többletköltséggel, hiszen a bútor a vásárlást követően azonnal használatba vehető és a szerelési díjat sem kell megfizetni.
Amíg Ön vásárol addig gyermeke játszósarkunkban elfoglalhatja magát. (Felügyelet nélküli)

Hitelügyintézés

Áruházunkban a hitelügyintézés helyben történik. A hitel elbírálása a szükséges adatok egyeztetését követően rövid időn belül történik. Ezután a raktárkészletről megvásárolt áru elszállítható. A hitelügyintézéssel kapcsolatos további információkat eladóinktól kaphatnak.

Nagykereskedelmi kiszolgálás

Kizárólag nagykereskedőknek állunk szíves rendelkezésére, bővebb információval kérjük forduljon munkatársunkhoz.

Aktuális vásár

Honlapunkon naprakészen informálódhat az aktuális vásárainkról, hogy mely városban és melyik időpontban tartjuk. Az ott megjelenő akcióinkat folyamatosan töltjük honlapunkra.

Központi akciók

A központi akciók a Nyíregyházán található bútoráruházra vonatkoznak. Az itt megjelenő szórólapunkat folyamatosan töltjük honlapunkra, valamint szórólapunk 70 km-es körzetben kerül kihordásra, amennyiben Ön nem kapja meg kérjük, jelezze munkatársunknak, ezzel segítve munkánk hatékony működését.

 

Ezek érdekelhetnek