Magunkról

Cégünk 1999-óta foglalkozik bútorgyártással, az eltelt évek eredményeként folyamatosan bővülő, kedvező árfekvésű, jó minőségű bútorokkal állunk vásárlóink rendelkezésére. A bútorok modern technológiával rendelkező asztalos üzemben készülnek, ez hatékony  készletgazdálkodást, gyors áruforgalmi ügyintézést eredményez.

Mivel nálunk közvetlenül a gyártótól vásárol, így a vásárló a kereskedőket kikerülve akár 30-60% kereskedői árrést is megtakaríthat.
Cégünk nagykereskedelmi és kiskereskedelmi értékesítéssel is foglakozik.

Kiskereskedelmi értékesítés  Nyíregyházán 4000 m2 alapterületű bútorboltban történik, ahol személyesen megtekintheti termékeinket, különböző kategóriájú (alacsonyárfekvéstől a magasabb árfekvésig, klasszikustól a modernig minden bútort megtalál, legyen az szekrénysor, nappali szekrény, tanulószekrény, gardróbszekrény, konyhaszekrény, kisbútor, étkezőgarnitúrák (1300 m2 alapterületen) és kárpitozott termék, 3+2+1 ülőgarnítúra, sarokgarnítúra, kanapék, heverők, franciaágyak.

Kiszolgálás raktárról: 
Áruházunk mellett 6ezer négyzetméteres raktárkészlet áll a vásárlók rendelkezésére, ahol a boltban található termékek nagyobb részéből készletet is tartunk, ezek a termékek a megvásárlás után azonnal elszállíthatóak.
Áruházunkban összeszerelt bútorokat kínálunk, mert azt valljuk, hogy akkor igazán stabil és tartós a bútor, ha a gyártó által lett szakszerűen összeszerelve. E stabil összeszerelt kivitelű termékek másik előnye, hogy vásárláskor már nem szükséges kalkulálni az összeszerelésére tervezett idővel és többletköltséggel, hiszen a bútor a vásárlást követően azonnal használatba vehető és a szerelési díjat sem kell megfizetni.

Hitelügyintézés

Áruházunkban a hitelügyintézés helyben történik. A hitel elbírálása a szükséges adatok egyeztetését követően rövid időn belül történik. Ezután a raktárkészletről megvásárolt áru elszállítható. A hitelügyintézéssel kapcsolatos további információkat eladóinktól kaphatnak.

Nagykereskedelmi kiszolgálás

Kizárólag nagykereskedőknek állunk szíves rendelkezésére, bővebb információval kérjük forduljon munkatársunkhoz.

Ezek érdekelhetnek