Retro konyhaszekrény 200/72

Retro konyhaszekrény 200/72
Retro konyhaszekrény 200/72


Bútor jellemzői:

A konyhaszekrény teljes szélessége 200 cm, az alsó szekrény testmélysége 48 cm, a munkalap mélysége 60 cm. A felső szekrények magassága 60 vagy 72,5 cm (A felső szekrények magassága választható.), mélysége 32 cm. A konyhaszekrény 18 mm-es laminált bútorlapból ABS élzárással és köldökcsapozással készül. A hátfal a zárt részeken fehér, a nyitott részeken színes /de színben és árnyalatban eltérhet a korpusz színétől/ 2,5 mm-es HDF lemez, mely tűzőkapoccsal van rögzítve. A fiók fém fiókcsúszóval készül. Az ajtó szintén 18 mm-es bútorlapból készül. A konyhaszekrény tartalmazza a két mély teletetős mosogatótálcát, a szifont, a munkalapot, a fogantyút és a lábakat. 

Retro konyhaszekrény 200/72


101 900 Ft

Az ár tartalmazza az áfát!

Cetelem Online Áruhitelre Is

Egyedileg is rendelhető!
Tetszik a bútor, de nem megfelelő a feltüntetett méret? Vagy valamin változtatni szeretnél? Írd meg nekünk, vagy kérj visszahívást! Kattints ide!
Nagy színválaszték!
Válassz több mint 30 féle színválasztékunkból, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a számodra megfelelőt!

Test színe


További 25 lehetőség
Ajtó színe


További 25 lehetőség
Munkalap színe


További 7 lehetőség
Fogantyúk


További 23 lehetőség
Felső rész mérete
Munkalap
Házba szállítás
Az alapértelmezetten kiválasztott lehetőségek általában a képen látható állapotot mutatja. A feltüntetett színek a valóságban eltérhetnek. Az árak az áfát tartalmazzák!Ezek még érdekelhetnek