Milena konyhaszekrény 200/60

Milena konyhaszekrény 200/60
Milena konyhaszekrény 200/60

Bútor jellemzői:

A konyhaszekrény teljes szélessége 200 cm, alsó szekrény testmélysége 48 cm, a munkalap mélysége 60 cm. Felső szekrények magassága 60 vagy 72,5 cm (A felső szekrények magassága választható.), mélysége 30 cm. A konyhaszekrény 18 mm-es laminált bútorlapból ABS élzárással és köldökcsapozással készül. (Az élzárás ABS élfóliával történik, kivéve az íves felületek, valamint az üvegkeretek belső falai, melyek technikailag papírfóliával vannak élzárva, melynek színe eltérhet az ABS színétől.) A hátfal a zárt részeken fehér, a nyitott részeken színes /de színben és árnyalatban eltérhet a korpusz színétől/ 2,5 mm-es HDF lemez, mely tűzőkapoccsal van rögzítve. A fiók teljes kihúzású csapágyas sínnel készül. Az ajtó szintén 18 mm-es bútorlapból készül. A konyhaszekrény tartalmazza a két mély teletetős mosogatótálcát, a szifont, a munkalapot, a lábakat és a fogantyút.

Milena konyhaszekrény 200/60


118 500 Ft

Az ár tartalmazza az áfát!

Cetelem Online Áruhitelre Is

Egyedileg is rendelhető!
Tetszik a bútor, de nem megfelelő a feltüntetett méret? Vagy valamin változtatni szeretnél? Írd meg nekünk, vagy kérj visszahívást! Kattints ide!
Nagy színválaszték!
Válassz több mint 30 féle színválasztékunkból, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a számodra megfelelőt!

Munkalap színe


További 6 lehetőség
Fogantyúk


További 23 lehetőség
Test és vele azonos ajtó színe


További 29 lehetőség
Ajtó színe


További 29 lehetőség
Felső rész mérete
Munkalap
Házba szállítás
Az alapértelmezetten kiválasztott lehetőségek általában a képen látható állapotot mutatja. A feltüntetett színek a valóságban eltérhetnek. Az árak az áfát tartalmazzák!


Ezek még érdekelhetnek